Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl, Urdu Two Lines By Imam Bakhsh Nasikh

Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl is a famous Urdu Two Lines written by a famous poet, Imam Bakhsh Nasikh. Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl comes under the Love, Sad category of Urdu Two Lines. You can read Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl on this page of UrduPoint.

Urdu Poem English Poem

زلفوں میں کیا قید نہ ابرو سے کیا قتل

امام بخش ناسخ

زلفوں میں کیا قید نہ ابرو سے کیا قتل

تو نے تو کوئی بات نہ مانی مرے دل کی

امام بخش ناسخ

© UrduPoint.com

All Rights Reserved

Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl

Imam Bakhsh Nasikh

zulfon mein kiya qaid na abru se kiya qatl
tu ne to koi baat na mani mere dil ki

(619) ووٹ وصول ہوئے

Related Poetry

You can read Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl written by Imam Bakhsh Nasikh at UrduPoint. Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl is one of the masterpieces written by Imam Bakhsh Nasikh. You can also find the complete poetry collection of Imam Bakhsh Nasikh by clicking on the button 'Read Complete Poetry Collection of Imam Bakhsh Nasikh' above.

Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl is a widely read Urdu Two Lines. If you like Zulfon Mein Kiya Qaid Na Abru Se Kiya Qatl, you will also like to read other famous Urdu Two Lines.

You can also read Love Poetry, If you want to read more poems. We hope you will like the vast collection of poetry at UrduPoint; remember to share it with others.