Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha By Sarwat Anmol

Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha is a famous Urdu Poetry written by a famous poet, Sarwat Anmol. You can also read more poetries of Sarwat Anmol on this page of UrduPoint.

آنکھوں سے آنسوؤں کاآنا بے سبب نہ تھا

ثروت انمول

آنکھوں سے آنسوؤں کا آنا بے سبب نہ تھا

رات کے اس پہر نیند نہ آنا بے سبب نہ تھا

مہک اٹھا ھے گلشن پھولوں کی مہک سے

ہوا میں پتیوں کا بکھر جانا بےسبب نہ تھا

اجڑی ہوئی ریاست کا حال دیکھ کرجان لو

یہاں جھوپڑیوں کا بسیرہ بے سبب نہ تھا

کنارےپرآکر سنمدرکی لہروں کا سرپٹکنا

وہاں کشتیوں کاڈوب جانا بے سبب نہ تھا

ہرشخص اس بات سےبےخبربےسبب نہ تھا

تیرامجھ سے بچھڑکرآنکھ کانم ہوجانا بےسبب نہ تھا

میری تو خوشیوں کا محور بس تو ہی ھے انمول

تیرا مجھ سے یوں وابستہ ھوجانا بے سبب نہ تھا

ثروت انمول

© UrduPoint.com

All Rights Reserved

(972) ووٹ وصول ہوئے

Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha by Sarwat Anmol - Read Sarwat Anmol's best Shayari Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha at UrduPoint. Here you can read the best poetry Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha of Sarwat Anmol. Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha is the most famous poetry by emerging poet, Sarwat Anmol. People love to read poetry by Sarwat Anmol, and Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha by Sarwat Anmol is best among the poetry collection by new poet Sarwat Anmol.

At UrduPoint, you can find the complete collection of Urdu Poetry of Sarwat Anmol. On this page, you can read Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha by Sarwat Anmol. Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha is the best poetry by Sarwat Anmol.

Read the Sarwat Anmol's best poetry Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha here at UrduPoint; you will surely like it. Many people, who love the Urdu Shayari of the new poet Sarwat Anmol, regard it as the best poetry Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha of Sarwat Anmol.

We recommend you read the most famous poetry, Ankho Sy Anso Ka Ana By Sabab Na Tha of emerging poet Sarwat Anmol, here, you will surely love it. Also, don't forget to share it with others.