PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe, Urdu Two Lines By Shaikh Zahuruddin Hatim

PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe is a famous Urdu Two Lines written by a famous poet, Shaikh Zahuruddin Hatim. PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe comes under the Sad category of Urdu Two Lines. You can read PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe on this page of UrduPoint.

Urdu Poem English Poem

پھڑکوں تو سر پھٹے ہے نہ پھڑکوں تو جی گھٹے (ردیف .. س)

شیخ ظہور الدین حاتم

پھڑکوں تو سر پھٹے ہے نہ پھڑکوں تو جی گھٹے

تنگ اس قدر دیا مجھے صیاد نے قفس

شیخ ظہور الدین حاتم

© UrduPoint.com

All Rights Reserved

PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe

Shaikh Zahuruddin Hatim

phaDkun to sar phaTe hai na phaDkun to ji ghaTe
tang is qadar diya mujhe sayyaad ne qafas

(225) ووٹ وصول ہوئے

You can read PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe written by Shaikh Zahuruddin Hatim at UrduPoint. PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe is one of the masterpieces written by Shaikh Zahuruddin Hatim. You can also find the complete poetry collection of Shaikh Zahuruddin Hatim by clicking on the button 'Read Complete Poetry Collection of Shaikh Zahuruddin Hatim' above.

PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe is a widely read Urdu Two Lines. If you like PhaDkun To Sar PhaTe Hai Na PhaDkun To Ji GhaTe, you will also like to read other famous Urdu Two Lines.

You can also read Sad Poetry, If you want to read more poems. We hope you will like the vast collection of poetry at UrduPoint; remember to share it with others.