Koi Kamaal Na Tha By Sahal Hurzuk

Koi Kamaal Na Tha is a famous Urdu Poetry written by a famous poet, Sahal Hurzuk. You can also read more poetries of Sahal Hurzuk on this page of UrduPoint.

کوئی کمال نہ تھا

سہل عبدالصمد

بچھڑتے وقت اسے کوئی ملال نہ تھا

اس نے کیا کیا تھا اسے کوئی خیال نہ تھا

اس کی آنکھوں میں بہت نفرت بھڑی پڑی تھی

جاتے وقت مجھے پھر اس سے کوئی سوال نہ تھا

وہ اونچائی پے جا کے اب گھمنڈ کرتے ہیں

ضمیر بیچ کے اوپر جانا کوئی کمال نہ تھا

اکثر میں تنہائی میں اداس رہتا ہوں

وجہ صرف محبت تھی کوئی زوال نہ تھا

سہل عبدالصمد

© UrduPoint.com

All Rights Reserved

(273) ووٹ وصول ہوئے

Koi Kamaal Na Tha by Sahal Hurzuk - Read Sahal Hurzuk's best Shayari Koi Kamaal Na Tha at UrduPoint. Here you can read the best poetry Koi Kamaal Na Tha of Sahal Hurzuk. Koi Kamaal Na Tha is the most famous poetry by emerging poet, Sahal Hurzuk. People love to read poetry by Sahal Hurzuk, and Koi Kamaal Na Tha by Sahal Hurzuk is best among the poetry collection by new poet Sahal Hurzuk.

At UrduPoint, you can find the complete collection of Urdu Poetry of Sahal Hurzuk. On this page, you can read Koi Kamaal Na Tha by Sahal Hurzuk. Koi Kamaal Na Tha is the best poetry by Sahal Hurzuk.

Read the Sahal Hurzuk's best poetry Koi Kamaal Na Tha here at UrduPoint; you will surely like it. Many people, who love the Urdu Shayari of the new poet Sahal Hurzuk, regard it as the best poetry Koi Kamaal Na Tha of Sahal Hurzuk.

We recommend you read the most famous poetry, Koi Kamaal Na Tha of emerging poet Sahal Hurzuk, here, you will surely love it. Also, don't forget to share it with others.