Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta, Urdu Two Lines By Mirza Mohammad Taqi Hawas

Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta is a famous Urdu Two Lines written by a famous poet, Mirza Mohammad Taqi Hawas. Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta comes under the Love, Sad category of Urdu Two Lines. You can read Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta on this page of UrduPoint.

Urdu Poem English Poem

سنتا ہوں نہ کانوں سے نہ کچھ منہ سے ہوں بکتا (ردیف .. ی)

مرزا محمد تقی ہوسؔ

سنتا ہوں نہ کانوں سے نہ کچھ منہ سے ہوں بکتا

خالی ہے جگہ محفل تصویر میں میری

مرزا محمد تقی ہوسؔ

© UrduPoint.com

All Rights Reserved

Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta

Mirza Mohammad Taqi Hawas

sunta hun na kanon se na kuchh munh se hun bakta
KHali hai jagah mahfil-e-taswir mein meri

(388) ووٹ وصول ہوئے

You can read Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta written by Mirza Mohammad Taqi Hawas at UrduPoint. Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta is one of the masterpieces written by Mirza Mohammad Taqi Hawas. You can also find the complete poetry collection of Mirza Mohammad Taqi Hawas by clicking on the button 'Read Complete Poetry Collection of Mirza Mohammad Taqi Hawas' above.

Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta is a widely read Urdu Two Lines. If you like Sunta Hun Na Kanon Se Na Kuchh Munh Se Hun Bakta, you will also like to read other famous Urdu Two Lines.

You can also read Love Poetry, If you want to read more poems. We hope you will like the vast collection of poetry at UrduPoint; remember to share it with others.